Mijn naam is Hester. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Haren en sinds 2014 heb ik een yogastudio op De Biotoop. De Biotoop is een creatieve broedplaats, waar met ongeveer 250 andere mensen gewoond en gewerkt wordt. Wij hebben hier jarenlang met veel plezier gewoond en bouwden een yogastudio aan huis. Hier geef ik hatha yoga, zwangerschapsyoga, babymassage en mama yoga, zowel in groepsvorm als privé. Daarnaast ondersteun ik Melvin, mijn man, bij Doorrood Design Meubelen en Interieur.

Ik volgde mijn opleiding bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven met een specialisatie in zwangerschapsyoga.

Het werken met zwangeren is mij met de paplepel ingegoten. Mijn moeder had mij als klein baby'tje al bij zich wanneer ze zwangerschapsgym gaf in de fysiotherapiepraktijk die wij aan huis hadden. Toen ik iets ouder was, schoof ik maar al te graag aan bij de partnerlessen waarbij er geboortevideo's werden gekeken en beproken. Razend interessant vond ik dat! En eigenlijk is die interesse altijd gebleven.

Na een paar jaar werken in het primair onderwijs heb ik besloten om mij met Mama& volledig te richten op alles wat met mama's te maken heeft: zwangerschap, geboorte, baby- en jonge kindertijd. Mijn doel is om vrouwen en hun partners een plek te bieden waar zij bewust bezig kunnen zijn met de zwangerschap, geboorte en opvoeding, zodat zij hierin vol vertrouwen hun eigen weg kunnen vinden.